ברד-פודינג: מאפה קישואים בצל ולחם

נותנים ללחם הישן לספוג חלב הרבה לפני האפייה, כדי שהמאפה כולו לא יתייבש בהמשך

מתכון מאת: אורלי פלאי-ברונשטיין, מערכת וואלה!
ברד פודינג. נמרוד סונדרס
ברד פודינג

מצרכים

  • ל-4 מנות:
  • 2 כוסות (2-4 יחידות) קישואים, פרוסים לטבעות דקות
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • 6 פרוסות חלה או לחם, או 3 לחמניות
  • 1/2 כוס (120 מ"ל) חלב
  • צרור בצל ירוק קצוץ (החלק הלבן והחלק הירוק)
  • 250 מ"ל שמנת מתוקה (אפשר 10%, 15% או 32%)
  • 2 ביצים
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • מעט אגוז מוסקט מגורר טרי

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  • 2. מפזרים את הבצל והקישואים בתבנית, יוצקים שמן זית, ממליחים, מפלפלים ואופים 15 דקות לריכוך והזהבה.
  • 3. טובלים את פרוסות החלה בחלב ומשבצים אותן בין הקישואים בתבנית.
  • 4. מערבבים שמנת עם ביצים, מלח, פלפל ומוסקט. יוצקים מעל לכל ואופים 20 דקות, עד שהכל זהוב ומבעבע. מגישים חם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully