- 1. קוטמים את גבעול פטריית הפורטבלו ומקלפים אותה בעדינות. מזלפים בנדיבות שמן זית על צדה הפנימי של הפטרייה.
-
- 2. אופים כ-10 דקות בתנור שחומם ל-200 מעלות.
-
- 3. חותכים את גבינת העיזים לצורת דיסקית, ומניחים על הפטרייה לאחר האפייה. מנקדים את הגבינה במעט פסטו כוסברה.
-
- 4. מטפלים בביצה: במטבח של רמה אנחנו מבשלים ביצים במכשיר מיוחד, המאפשר לנו להביא את הביצה לטמפרטורה של 67 מעלות. בבית אפשר לבשל את הביצה כפי שמבשלים ביצה קשה, אך משאירים אותה רק 8 דקות במים רותחים, ומקבלים תוצאה דומה.
-
- 5. חוצים את הביצה, מסדרים אותה ליד הפטרייה ומגישים.