וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כנאפה פטריות, כרישה ומוצרלה

מתכון מאת: דנה מלמד, מערכת וואלה

משהו מושחת לשבת. דנה מלמד
משהו מושחת לשבת

מצרכים למתכון

  • 300 גרם אטריות קדאיף
  • 100 גרם חמאה מומסת (מומלץ מזוקקת אבל לא חובה)
  • 1 כרישה פרוסה לפרוסות (החלק הלבן בלבד)
  • 200 גר' פטריות טריות פרוסות
  • 150 גר' מוצרלה (מומלץ בוקנצ'יני באפלו) חתוכה לפיסות
  • חופן עלי טימין טרי
  • מלח ופלפל
  • חופן פרמז'ן מגוררת

אופן ההכנה

  • 1. מפרידים את שערות הקדאיף בעזרת הידיים ומערבבים עם החמאה המומסת, עד שכל השערות מצופות בחמאה ונפרדות האחת מהשניה.
  • 2. מרפדים תחתית ודפנות של תבניות אישיות קטנטנות (אפשר מאלומניום חד פעמי) בשכבה של שערות קדאיף. יוצרים מעין "קן" ומהדקים היטב בעזרת הידיים.
  • 3. מטגנים את הכרישה והפטריות עד הזהבה.
  • 4. מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
  • 5. מסדרים על "קן" הקדאיף את תערובת הפטריות והכרישה, פיסות המוצרלה והטימין.
  • 6. מכסים בשכבה נוספת של אטריות קדאיף ומהדקים. הופכים את הכלים האישיים ע"ג תבנית אפיה גדולה מרופדת בנייר אפיה, ומשחררים את הכנאפה.
  • 7. זורים חופן פרמז'ן ואופים כ15 דקות, עד שהכנאפה זהוב ויפה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully