- 1. מפרידים את שערות הקדאיף בעזרת הידיים ומערבבים עם החמאה המומסת, עד שכל השערות מצופות בחמאה ונפרדות האחת מהשניה.
-
- 2. מרפדים תחתית ודפנות של תבניות אישיות קטנטנות (אפשר מאלומניום חד פעמי) בשכבה של שערות קדאיף. יוצרים מעין "קן" ומהדקים היטב בעזרת הידיים.
-
- 3. מטגנים את הכרישה והפטריות עד הזהבה.
-
- 4. מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
-
- 5. מסדרים על "קן" הקדאיף את תערובת הפטריות והכרישה, פיסות המוצרלה והטימין.
-
- 6. מכסים בשכבה נוספת של אטריות קדאיף ומהדקים. הופכים את הכלים האישיים ע"ג תבנית אפיה גדולה מרופדת בנייר אפיה, ומשחררים את הכנאפה.
-
- 7. זורים חופן פרמז'ן ואופים כ15 דקות, עד שהכנאפה זהוב ויפה