קרפצי'ו שורש סלרי
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-2 מנות גדולות:
- 2 שורשי סלרי עדיף גדולים וטריים מאוד
- 4 כפות שמן זית
- 3 כפות מיץ לימון
- פלפל שחור גרוס
- מלח גס
- חופן נבטים (צנוניות, ברוקולי, חמניה לפי הטעם)
- אופציה: גבינת מוצרלה באפלו
אופן ההכנה
- 1. פורסים את שורש הסלרי הכי דק שאפשר - סכין למוכשרים ומנדולינה למי שיש.
- 2. מערבבים את שורש הסלרי עם לימון, שמן זית , מלח ופלפל.
- 3. משרים כ-30 דקות.
- 4. מסדרים את פרוסות הסלרי על צלחת הגשה, מפזרים מעל נבטים, וקורעים חתיכות מוצרלה.