וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קרפצי'ו שורש סלרי

מתכון מאת: שלי לרון, מערכת וואלה

קרפצ'יו סלרי. נמרוד סונדרס
קרפצ'יו סלרי

מצרכים למתכון

  • ל-2 מנות גדולות:
  • 2 שורשי סלרי עדיף גדולים וטריים מאוד
  • 4 כפות שמן זית
  • 3 כפות מיץ לימון
  • פלפל שחור גרוס
  • מלח גס
  • חופן נבטים (צנוניות, ברוקולי, חמניה לפי הטעם)
  • אופציה: גבינת מוצרלה באפלו

אופן ההכנה

  • 1. פורסים את שורש הסלרי הכי דק שאפשר - סכין למוכשרים ומנדולינה למי שיש.
  • 2. מערבבים את שורש הסלרי עם לימון, שמן זית , מלח ופלפל.
  • 3. משרים כ-30 דקות.
  • 4. מסדרים את פרוסות הסלרי על צלחת הגשה, מפזרים מעל נבטים, וקורעים חתיכות מוצרלה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully