וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

נזיד שורשים, עדשים והרבה סלרי

מתכון מאת: שלי לרון, מערכת וואלה

נזיד שורשים, עדשים והרבה סלרי.
נזיד שורשים, עדשים והרבה סלרי

מצרכים למתכון

  • 2 ראשי סלרי
  • 1 בצל
  • 1 שומר
  • 1 לפת
  • 1 שורש פטרוזיליה
  • 1 קולורבי
  • 2 גזרים
  • 1 כוס עדשים שחורות
  • 1 כוס עלי סלרי קצוצים דק
  • 4 כפות שמן זית
  • 1 כף מייפל
  • 2 כפות רכז רימונים
  • מלח, פלפל

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את כל הירקות לקוביות שוות.
  • 2. מאדים את הבצל בשמן זית עד שקיפות. מוסיפים את כל הירקות וממשיכים לאדות עוד כרבע שעה.
  • 3. מוסיפים את העדשים השחורות ואת התיבול ו-2 כוסות מים.
  • 4. מביאים רתיחה, מצמיכים את האש ומבשלים עד שהעדשים והירקות מתרככים, בערך כחצי שעה.
  • 5. בודקים תיבול ומוסיפים את העלים הקצוצים.
  • מומלץ להגיש על מצע אורז או קינואה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully