וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בוסטוק סופגניה ושקדים

בוסטוק הוא חבר של כבוד במשפחת מאפי הבוקר, עשוי בדרך כלל בריוש חמאתי ושקדים. אפשר לגייס לטובתנו את הסופגניות ולהכין בוסטוק לא רע בכלל

מתכון מאת: נעמה שטייר, מערכת וואלה

בוסטוק סופגניה ושקדים. אפיק גבאי
בוסטוק סופגניה ושקדים

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • 4 סופגניות ישנות
  • 1/2 כוס סוכר לבן
  • לקרם השקדים:
  • 100 גרם חמאה רכה
  • 100 גרם אבקת סוכר
  • 1 ביצה
  • 100 גרם שקדים טחונים
  • לקישוט:
  • 50 גרם שקדים פרוסים
  • אבקת סוכר

אופן ההכנה

  • 1. מכינים סירופ סוכר: מערבבים בסיר קטן 1/2 כוס סוכר עם 1/2 כוס מים, מרתיחים ומניחים מניחים בצד להצטנן.
  • 2. מכינים את קרם השקדים: בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים יחד חמאה ואבקת סוכר. פותחים את הביצה ומקציפים אותה קלות. מוסיפים אותה לאט לאט לתערובת החמאה והסוכר, עד שהיא נבלעת לחלוטין במסה. מוסיפים את השקדים ומערבבים עד שהקרם אחיד.
  • 3. מורידים מהסופגניה את החלק העליון והתחתון, וחוצים אותה לרוחבה. מורידים עוד פרוסה דקה עם החלק של הריבה. מניחים את פרוסות הסופגניה על תבנית שרופדה בנייר אפייה, ומחממים את התנור ל-180 מעלות.
  • 4. מרטיבים כל פרוסה בסירופ סוכר (אפשר להיעזר במברשת). מורחים על כל פרוסה שכבה עבה יחסית של קרם שקדים, ומפזרים מעל את השקדים הפרוסים.
  • 5. מכניסים לאפייה ל-10-12 דקות, עד שקרם השקדים והשקדים מזהיבים. מוציאים מהתנור ומפזרים מעל אבקת סוכר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully