- 1. מכינים סירופ סוכר: מערבבים בסיר קטן 1/2 כוס סוכר עם 1/2 כוס מים, מרתיחים ומניחים מניחים בצד להצטנן.
-
- 2. מכינים את קרם השקדים: בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים יחד חמאה ואבקת סוכר. פותחים את הביצה ומקציפים אותה קלות. מוסיפים אותה לאט לאט לתערובת החמאה והסוכר, עד שהיא נבלעת לחלוטין במסה. מוסיפים את השקדים ומערבבים עד שהקרם אחיד.
-
- 3. מורידים מהסופגניה את החלק העליון והתחתון, וחוצים אותה לרוחבה. מורידים עוד פרוסה דקה עם החלק של הריבה. מניחים את פרוסות הסופגניה על תבנית שרופדה בנייר אפייה, ומחממים את התנור ל-180 מעלות.
-
- 4. מרטיבים כל פרוסה בסירופ סוכר (אפשר להיעזר במברשת). מורחים על כל פרוסה שכבה עבה יחסית של קרם שקדים, ומפזרים מעל את השקדים הפרוסים.
-
- 5. מכניסים לאפייה ל-10-12 דקות, עד שקרם השקדים והשקדים מזהיבים. מוציאים מהתנור ומפזרים מעל אבקת סוכר.