וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

הסחלבה של שגב

משהו שבין משקה לקינוח, הכי עממי, הכי חמוד והכי פשוט להכנה. תוסיפו לסחלב קצת שערות חלבה או חלבה מגוררת, ותקבלו משקה עשיר יותר

מתכון מאת: שגב משה, מערכת וואלה

סחלבה, שגב אקספרס. אפיק גבאי
סחלבה, שגב אקספרס

מצרכים למתכון

  • ל-5-6 מנות:
  • 1/2 כוס שמנת מתוקה
  • 3 כוסות חלב
  • 2 כפיות סוכר
  • 2 כפות קורנפלור
  • כפית מחוקה אבקת קינמון
  • 3 כפות שערות חלבה או חלבה מגוררת
  • לתערובת הקישוט בהגשה:
  • 3 כפות קוקוס טחון
  • 3 כפות פיסטוקים גרוסים
  • 4 כפות בננות מיובשות ומרוסקות
  • 3 כפות צימוקים

אופן ההכנה

  • 1. יוצקים לסיר את החלב והשמנת, מוסיפים את הקורנפלור והסוכר, מערבבים ומרתיחים.
  • 2. מנמיכים את האש ומוסיפים אבקת קינמון וחלבה. ממשיכים לבחוש כל הזמן. טועמים, ואם חסרה מתיקות, אפשר להוסיף מעט סוכר או חלבה.
  • 3. מסירים מהאש ומעבירים לכלי הגשה. מעל כל מנה מפזרים בנדיבות מתערובת הקוקוס-פיסטוק-בננות. מגישים עם כפיות ארוכות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully