וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט תמנונים חם

בישראל התמנונים עוד לא הפכו ללהיט כמו למשל ברחובות ברצלונה, אבל זה רק בגלל הכשרות וקיבעון מחשבתי. השף דיוויד פרנקל עושה לכם תיקון.

מתכון מאת: דיוויד פרנקל, מערכת וואלה

מנות תמנונים. ShutterStock
מנות תמנונים

מצרכים למתכון

  • ל-2 מנות:
  • 300 גרם תמנון מבושל
  • 2 תפוחי אדמה מבושלים, חתוכים לקוביות בגודל 2.52.5X ס"מ
  • 10 זיתים שחורים מגולענים
  • 6 עגבניות שרי חצויות
  • ½ בצל סגול פרוס דק
  • 1 כף לימון כבוש קצוץ דק
  • 2 כפות יוגורט צאן
  • 8 עלי בזיליקום
  • ¼ כפית סומאק
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס
  • 3 כפות שמן זית
  • 2 כפות מיץ לימון

אופן ההכנה

  • 1. מחממים מחבת כבדה ועליה מקפיצים את התמנון עם שמן הזית ותפוחי האדמה. צורבים היטב מכל הצדדים, עד להשחמה.
  • 2. מוסיפים את הבצל,עגבניות השרי, הבזיליקום והזיתים, ומקפיצים 10 שניות נוספות במחבת.
  • 3. מוסיפים את הלימון הכבוש, מיץ הלימון ושמן הזית, מתבלים ומעבירים לצלחת הגשה. מקשטים בסומאק ומגישים עם יוגורט.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully