- 1. מרפדים רינג של 20 ס"מ בנייר אפייה ונייר כסף.
-
- 2. ממיסים את החמאה במיקרו, ומערבבים עם העוגיות המרוסקות עד שהתערובת אחידה.
-
- 3. יוצקים את הבסיס לרינג שהוכן מבעוד מועד ומכניסים למקפיא ל-10 דקות.
-
- המלית:
- 1. מוציאים את הגבינות לפני תחילת הכנת הבסיס (כדי שלא יהיו קרות כשנוסיף את השוקולד, ואז לא ייווצרו גושים).
-
- 2. ממיסים את השוקולד במיקרוגל. בינתיים מערבבים את 2 סוגי הגבינות ומקציפים את השמנת עם האינסטנט פודינג והסוכר לקצפת יציבה.
-
- 3. כשהשוקולד נמס לחלוטין והגבינות מעורבבות היטב וללא גושים, עושים השוואת טמפרטורות: לוקחים כף אחת מתערובת הגבינות, ומערבבים בתוך השוקולד הלבן המומס. מוסיפים עוד כף, עד שמרגישים שתערובת השוקולד קרירה. רק אז מוסיפים את כל השוקולד לתערובת הגבינות, ומערבבים עד שהמסה חלקה וללא גושים.
-
- 4. יוצקים על בסיס העוגה שנמצא במקפיא, מכסים בניילון ומכניסים למקרר ל-12 שעות, להתייצבות.
-
- העוגה:
- 1. מערבבים בקערה את הגבינה, אינסטנט פודינג וקורנפלור, עד שאין גושים. מוסיפים את החלמונים.
-
- 2. מקציפים את החלבונים. כשהקצף מופיע, מוסיפים את הסוכר בהדרגה. כשהמרנג יציב, מקפלים אל תוך תערובת הגבינה.
-
- 3. מרפדים רינג בקוטר 20 ס"מ בנייר אפייה ונייר כסף, מרפדים גם את דפנות הרינג בנייר אפייה, ויוצקים את המלית לרינג.
-
- 4. מכניסים לתנור קר, שלא חומם מראש. מניחים בתחתית התנור תבנית עם מים (על מנת להחדיר לחות בעת האפייה). מכוונים את התנור ל-150 מעלות במצב טורבו, ואופים למשך שעה, או עד שהעוגה שחומה.
-
- 5. מכבים את התנור ומשאירים בו את העוגה למשך חצי שעה. מוציאים את העוגה מהתנור ומשאירים בטמפרטורה החדר עד שתצטנן.
-
- הרוטב:
- 1. מביאים את השמנת לרתיחה.
-
- 2. שופכים על השוקולד הלבן ומערבבים עד שהתערובת חלקה. מעבירים למקרר לכשעה.
-
- בעת הגשת העוגה יוצקים את הרוטב על שתי העוגות, ומפזרים קוקוס טחון ושברי שוקולד לבן.