- 1. מכניסים את חומרי המילוי לקערת המיקסר ומערבבים עד שמתקבל קרם חלק ואחיד.
-
- 2. מערבבים במיקסר את החומרים, ומוסיפים למסה מספר 1.
-
- 3. מעבירים לסיר בינוני, ומבשלים כ-2 דקות על אש בינונית, תוך כדי ערבוב, עד לרתיחה והסמכה. הקורנפלור אומנם שומר על הביצים מבישול יתר, אך עדיין חשוב לערבב כל הזמן.
-
- 4. מוסיפים את החמאה ועלי הג'לטין לתערובת החמה, ומערבבים היטב.
-
- 5. מצננים במשך חצי שעה.
-
- 6. מקציפים את השמנת ואבקת הסוכר לקצפת רכה.
-
- 7. כשהקצפת מוכנה, מקפלים אותה לתוך תערובת קרם הבננות שהתקררה, עד שמתקבלת תערובת הומוגנית.
-
- הקראסט:
- 1. מכניסים את כל החומרים היבשים אל קערת המיקסר ומערבבים. מוסיפים בהדרגה את החמאה המומסת עד לקבלת מסה דחוסה.
-
- 2. מעבירים את המסה לתבנית שרופדה בנייר אפייה. משטחים את הקראסט ואופים 20 דקות ב-150 מעלות.
-
- חלק 2:
- 1. מכניסים לקערת המיקסר את פירורי הקראסט, סוכר, קקאו, מלח וחמאה, ומערבבים עד לקבלת גוש בצק.
-
- 2. מרפדים תבנית בקוטר 28 ס"מ בחצי ס"מ של בצק פירורי הקקאו. מהדקים היטב בעזרת הידיים (מומלץ לעבוד עם כפפות).
-
- 3. יוצקים את המילוי ומצננים במקרר שעתיים לפחות.