לביבות בטטה טבעוניות עם זרעים וגרעינים

מתכון מאת: אוהד קורי, מערכת וואלה!
לביבות בטטה בקפה לואיז קפה אורית וולך.
לביבות בטטה בקפה לואיז קפה אורית וולך

מצרכים

  • לכ-8 לביבות:
  • 2 בטטות קלופות ומגורדות בפומפייה
  • 50 גרם שיבולת שועל מבושלת
  • 150 גרם קינואה מבושלת
  • 50 גרם תערובת של זרעים וגרעינים, שומשום, פשתן, דלעת וחמנייה
  • חופן בזיליקום טרי קצוץ
  • 2 עגבניות טריות קצוצות
  • מלח, פלפל
  • 3 כפות שמן זית

אופן ההכנה

  • 1. אופים בתנור את גרדת הבטטות, בחום של 160 מעלות, כ-10 דקות, לריכוך ראשוני.
  • 2. מערבבים בתוך קערה את כל חומרי הגלם, כולל השמן, המלח והפלפל, עד שמתקבלת מסה אחידה וגסה במרקמה.
  • 3. צרים לביבות בגודל הרצוי ואופים בתנור, על תבנית שרופדה בנייר אפייה, כ-40 דקות, בחום של 150 מעלות.
  • הערה: מומלץ להגיש ליד הלביבות טחינה חריפה וסלט עלים רענן.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully