- 1. חוצים את הקישואים לאורך ומרוקנים את הליבה.
-
- 2. מברישים את חצאי הקישואים בשמן זית, וצולים כ-5 דקות, בחום של 250 מעלות.
-
- מכינים את המילוי:
- 1. מטגנים בסיר עם שמן זית את הבטטות, ומוסיפים את הקינואה ושיבולת השועל עם מעט מהמים שבהם הושרו האצות.
-
- 2. מוציאים את האצות מהמים, סוחטים אותן, מוסיפים לסיר, ומתבלים עם הסויה, הסילאן, המלח והצ'ילי החריף. מכבים מן האש.
-
- 3. ממלאים את הקישואים בבטטות, ומסדרים אותם על תבנית שרופדה בנייר אפייה.
-
- 4. אופים את הקישואים כ5 דקות נוספות, בחום של 180 מעלות.
-
- 5. לתוספת האטריות: חולטים אותן על פי הוראות היצרן, ומסננים.
-
- 6. מוסיפים גרגירי חומוס ומעט מן האצות. מערבבים ומתבלים בשמן זית, סויה, סילאן ומלח.
-
- 7. מגישים את הקישואים הממולאים בבטטות לצד אטריות האורז.