פנקוטה אפרסמון

מתכון מאת: שמעון לוי, מערכת וואלה!
מנות אפרסומנים לוולנטיין בקייקארט. אפיק גבאי
מנות אפרסומנים לוולנטיין בקייקארט

מצרכים

  • ל-6-8 מנות אישיות:
  • 180 גרם (3/4 כוס) סוכר
  • מקל וניל
  • 1/2 ליטר (2 מכלים) שמנת מתוקה
  • שקית (18-20 גרם) ג'לטין
  • 100 מ"ל (חצי כוס) חלב
  • 4 אפרסמונים קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
  • 3 כפות דבש

אופן ההכנה

  • 1. מחממים בסיר, על אש בינונית, את השמנת עם מקל וניל חצוי לרוחבו. מוסיפים את הסוכר, מערבבים ומורידים מהאש לפני שהשמנת תרתח.
  • 2. מוזגים את החלב לכוס ומוסיפים את הג'לטין. מערבבים היטב ויוצקים לתערובת השמנת, תוך כדי ערבוב. מוצאים את מקל הווניל.
  • 3. מוזגים לכוסות הגשה, עד לגובה של 3/4 כוס, ומכניסים למקרר.
  • 4. מערבבים את קוביות האפרסמון עם הדבש, ומפזרים בחלקה העליון של הכוס.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully