- 1. מערבבים את הג'לטין והחלב בקערה קטנה ומניחים בצד לכמה דקות.
-
- 2. מרתיחים בסיר קטן שמנת, סוכר וקפה תוך כדי בחישה.
- 3. מוסיפים לשמנת את הג'לטין והחלב ומערבבים עד אשר הג'לטין נמס.
-
- 4. מעבירים את התערובת לקערה, מצפים בניילון נצמד, כדי למנוע היווצרות קרום ומניחים בצד לקירור.
-
- 5. מוזגים את התערובת לגביעים ומכסים בניילון נצמד.
-
- 6. מניחים במקרר לקירור ל-24 שעות.
-
- 7. קוצצים דק/טוחנים את הפירות היבשים.
-
- 8. מחממים ומערבבים במחבת את החמאה, הסוכר החום והפירות היבשים, ליצירת קרמל פירות יבשים.
-
- 9. משטחים את הקרמל על נייר אפיה לגובה של 0.5 ס"מ ומצננים לטמפ' החדר.
-
- 10. חותכים את הקרמל לקוביות בגדול של 5 ס"מ.
-
- 11. הגשה - מניחים כל אחד מן הגביעים לכמה שניות בתוך קערה עם מים חמים. מעבירים סכין חד מסביב לשוליו הפנימיים של הגביע והופכים אותו על קוביית הקרמל.