סלט מלפפונים בלאדי
הכי פשוט והכי מרענן. סלט חובה בארוחה כבדה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-2 מנות:
- 1 קופסת מלפפוני טעם - המלפפונים הקטנטנים הנמכרים במארז
- 2 גבעולי בצל ירוק
- חופן נענע טרייה
- מלח גס
- פלפל שחור טחון טרי
- שמן זית
אופן ההכנה
- 1. שוטפים היטב חבילה של מלפפוני טעם וקוטמים את הקצוות.
- 2. פורסים לפרוסות עגולות, או חוצים ומחלקים לרבעים.
- 3. קוצצים את גבעולי הבצל הירוק. קוצצים גם נענע טרייה. מערבבים הכל בקערה. מתבלים במלח גס ובפלפל שחור. רק בסוף מוסיפים שמן זית, ומערבבים את הכל .