וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוגת תפוחים, צימוקים וקינמון

מתכון מאת: באדיבות מאפיית לחם-יין, מערכת וואלה

עוגת תפוחים של לחם יין. אפיק גבאי
עוגת תפוחים של לחם יין

מצרכים למתכון

  • ל-2 תבניות אינגליש קייק:
  • 170 גרם (3/4 כוס) סוכר לבן
  • 170 גרם (3/4 כוס) סוכר חום
  • 250 מ"ל (1/4 1 כוסות) שמן קנולה
  • 300 גרם (2 כוסות) קמח
  • 4 גרם (1/2 כף) סודה לשתייה
  • 2 כפיות קינמון
  • 4 ביצים
  • 330 גרם תפוחים (2-3 תפוחים), מקולפים וחתוכים לפרוסות
  • 100 גרם צימוקים
  • 100 מ"ל (קצת פחות מ-1/2 כוס) מים

אופן ההכנה

  • מבשלים את התפוחים:
  • בסיר קטן, על אש נמוכה, מבשלים את התפוחים בתוך 100 מ"ל מים, יחד עם 100 גרם צימוקים וכפית קינמון, עד שהתפוחים מתרככים. מקררים לאחר הבישול.
  • מכינים את הבלילה:
  • 1. במיקסר עם וו גיטרה מערבבים את 2 סוגי הסוכר, השמן, הקמח, הסודה לשתייה והקינמון, עד לקבלת מרקם אחיד.
  • 2. מוסיפים בהדרגה את הביצים, ולאחר מכן מוסיפים את התפוחים המבושלים והצימוקים.
  • 4. מערבבים היטב עד שהתפוחים והצימוקים נטמעים בבלילה.
  • 5. יוצקים לתבניות אינגליש קייק, מחממים תנור ל-145 מעלות, ואופים למשך 40 דקות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully