- מכינים את קרם השוקולד הלבן:
- 1. ממיסים בבן מרי את השוקולד והחמאה. מסירים מהאדים ומניחים לתערובת להצטנן.
-
- 2. טורפים את החלמונים והסוכר מעל הבן מרי, עד שהתערובת חמימה ותפוחה.
-
- 3. מעבירים למיקסר עם מקצף, ומקציפים עד לקבלת קציף יציב. מקפלים את הקצף לתוך השוקולד המומס. מצננים לטמפרטורת החדר.
-
- 4. מקציפים את השמנת ומקפלים לתוך התערובת המצוננת. מקררים ומעבירים לשק זילוף.
-
- מכינים את העוגיות:
- 1. מערבבים את כל החומרים היבשים במיקסר עם וו גיטרה. מוסיפים את החלמונים והחמאה, עד שמתקבלת תערובת אחידה. מרדדים בין שני ניירות אפייה ומקפיאים.
-
- 2. מוציאים מהמקפיא, מסירים את הדף העליון, ומחזירים אותו. הופכים לצד השני, מסירים את הדף ומחזירים אותו. קורצים בעזרת פורמה כלשהי את העוגיות הרצויות, ומעבירים לתבנית שרופדה בנייר אפייה.
-
- 3. אופים ב-165 מעלות כ-8 דקות.
-
- מכינים את סלסת התותים:
- מערבבים את כל החומרים בקערה.
-
- מרכיבים את הקינוח:
- 1. מזלפים שוקולד על עוגייה, ובעזרת עוגייה שניה מועכים מעט. חוזרים על הפעולה עד לקבלת "מגדל" של 4 או 5 עוגיות.
-
- 2. מניחים את המגדל בצלחת, על הצד. יוצקים את סלסת התותים, ומגישים.