- 1. מערבבים היטב את כל חומרי הבצק ולשים, עד שנוצר בצק הומוגני. מניחים לו לנוח במקרר כשעתיים.
-
- 2. מפשירים את הדובדבנים ומשרים אותם בכוס סוכר 20 דקות.
-
- 3. מרדדים את הבצק לעובי דק ככל שניתן מבלי שיקרע. קורצים עיגולים, ממלאים כל עיגול בדובדבן, וסוגרים לצורת ירח.
-
- 4. ממלאים סיר גדול במים רותחים, מכניסים את הכיסונים ומבשלים 10 דקות. מסננים.
-
- 5. ממיסים חמאה צהובה במחבת, מוסיפים כף סוכר, ותוך כדי ערבוב מחכים שהחמאה תתמוסס לחלוטין בחמאה. לאחר מכן מוסיפים את הכיסונים ומטגנים פחות מדקה, רק לציפויים ברוטב.
-
- 6. מגישים חם עם שמנת חמוצה וסוכר.