- 1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים את כל החומרים, למעט המים והחלמון, עד שמתקבלים פירורים.
-
- 2. מוסיפים המים והחלמון, ומערבבים עד להתגבשות כדור בצק. מעבירים לחצי שעה במקרר.
-
- 3. מרדדים את הבצק לעובי של 3-4 מ"מ, מרפדים את התבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות, למשך כ-20 דקות. מצננים.
-
- 4. המלית: מרתיחים שמנת מתוקה ויוצקים על השוקולד הלבן, מערבבים היטב ומניחים בצד להצטנן.
-
- 5. מערבבים את כל שאר החומרים יחד בקערת מיקסר עם וו גיטרה, עד שמתקבלת תערובת אחידה.
-
- 6. מוסיפים את תערובת השוקולד, מערבבים היטב יחד ויוצקים לתבנית של 22 מ"מ, עם הקלתית האפויה.
-
- 7. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-175 מעלות, למשך כ-40 דקות, או עד שהעוגה יציבה בצדדים אך מעט רוטטת במרכז. מקררים ומצפים בשוקולד.
-
- 8. לציפוי: מרתיחים שמנת מתוקה ויוצקים על השוקולד. מערבבים היטב.
-
- 9. מצננים לטמפרטורת החדר ויוצקים מעל עוגת הגבינה הקרה.