וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מרשמלו וניל

מתכון מאת: איתי אלמוג, מערכת וואלה

מרשמלו וניל. אפיק גבאי
מרשמלו וניל

מצרכים למתכון

  • חלק 1:
  • 45 גרם ג'לטין באבקה
  • 90 מ"ל מים קרים
  • חלק 2:
  • 675 גרם סוכר
  • 225 גרם מים
  • 210 גרם סוכר אינברטי (טרימולין, להשיג בחנויות מתמחות)/דבש
  • חלק 3:
  • 300 גרם סוכר אינברטי
  • 1 מקל וניל

אופן ההכנה

  • 1. משרים את הג'לטין במים קרים.
  • 2. בסיר קטן שמים מים, סוכר וסוכר אינברטי, ומרתיחים עד שהנוזל מגיע ל-110 מעלות. חובה לדייק ולהשתמש במדחום. מוסיפים לתערובת את הג'לטין.
  • 3. מקציפים את הסוכר האינברטי ומקל הווניל מהחלק השלישי של המתכון.
  • 4. מוסיפים את התערובת למיקסר, וממשיכים להקציף במהירות גבוהה, עד שהתערובת תופחת ונראית כמו מרנג לבן ונפוח.
  • 5. מעבירים את התערובת לרינג (טבעת) בקוטר 28, ששומן מבפנים בשכבה דקה של חמאה. מקררים למשך יום.
  • 6. למחרת משחררים את המרשמלו מהרינג, מאבקים באבקת סוכר וחותכים לגודל הרצוי.
  • הערה: אפשר להחליף את הווניל בתמציות טעם טבעיות ולשנות את טעמו של המרשמלו לתפוז, סיגליות, פטל או כל טעם אחר שאוהבים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully