פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      מרשמלו וניל

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      מרשמלו וניל (אפיק גבאי)
      מרשמלו וניל (אפיק גבאי)

      מצרכים

      • חלק 1:
      • 45 גרם ג'לטין באבקה
      • 90 מ"ל מים קרים
      • חלק 2:
      • 675 גרם סוכר
      • 225 גרם מים
      • 210 גרם סוכר אינברטי (טרימולין, להשיג בחנויות מתמחות)/דבש
      • חלק 3:
      • 300 גרם סוכר אינברטי
      • 1 מקל וניל

      אופן ההכנה

      • 1. משרים את הג'לטין במים קרים.
      • 2. בסיר קטן שמים מים, סוכר וסוכר אינברטי, ומרתיחים עד שהנוזל מגיע ל-110 מעלות. חובה לדייק ולהשתמש במדחום. מוסיפים לתערובת את הג'לטין.
      • 3. מקציפים את הסוכר האינברטי ומקל הווניל מהחלק השלישי של המתכון.
      • 4. מוסיפים את התערובת למיקסר, וממשיכים להקציף במהירות גבוהה, עד שהתערובת תופחת ונראית כמו מרנג לבן ונפוח.
      • 5. מעבירים את התערובת לרינג (טבעת) בקוטר 28, ששומן מבפנים בשכבה דקה של חמאה. מקררים למשך יום.
      • 6. למחרת משחררים את המרשמלו מהרינג, מאבקים באבקת סוכר וחותכים לגודל הרצוי.
      • הערה: אפשר להחליף את הווניל בתמציות טעם טבעיות ולשנות את טעמו של המרשמלו לתפוז, סיגליות, פטל או כל טעם אחר שאוהבים.

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -