- 1. משרים את הג'לטין במים קרים.
-
- 2. בסיר קטן שמים מים, סוכר וסוכר אינברטי, ומרתיחים עד שהנוזל מגיע ל-110 מעלות. חובה לדייק ולהשתמש במדחום. מוסיפים לתערובת את הג'לטין.
-
- 3. מקציפים את הסוכר האינברטי ומקל הווניל מהחלק השלישי של המתכון.
-
- 4. מוסיפים את התערובת למיקסר, וממשיכים להקציף במהירות גבוהה, עד שהתערובת תופחת ונראית כמו מרנג לבן ונפוח.
-
- 5. מעבירים את התערובת לרינג (טבעת) בקוטר 28, ששומן מבפנים בשכבה דקה של חמאה. מקררים למשך יום.
-
- 6. למחרת משחררים את המרשמלו מהרינג, מאבקים באבקת סוכר וחותכים לגודל הרצוי.
-
- הערה: אפשר להחליף את הווניל בתמציות טעם טבעיות ולשנות את טעמו של המרשמלו לתפוז, סיגליות, פטל או כל טעם אחר שאוהבים.