- 1. חותכים את הפולים לפיסות של כ-2 ס"מ.
-
- 2. מנקים היטב את לבבות הארטישוק וחולטים במים רותחים. מכניסים למי החליטה גם את חצאי הלימונים, על מנת למנוע את השחרת הארטישוק.
-
- 3. חולטים את הפולים במים רותחים כ-2 דקות, ומעבירים למי קרח, לשמירה על הצבע הירוק ולהפסקת תהליך הבישול.
-
- 4. בקערה גדולה מערבבים את מיץ הלימון עם הכוסברה והבזיליקום, קוצצים את השום דק ומוסיפים לקערה.
-
- 5. מחממים כף שמן זית במחבת גדולה, ומטגנים קלות את הפול והארטישוק, כ-4 דקות.
-
- 6. מעבירים לקערה עם עשבי התיבול, מערבבים, ומוסיפים את יתרת שמן הזית. ממליחים, מפלפלים ומסדרים בצלחת הגשה, יחד עם הפלפלים הקלויים.