- 1. במיקסר עם וו גיטרה מקציפים את החמאה והסוכר לתערובת אחידה ומוסיפים לאט לאט את הביצים לתערובת, אחת אחרי השניה.
-
- 2. במהירות איטית מוסיפים את השמן, הברנדי והשמנת החמוצה.
-
- 3. בקערה נפרדת מערבבים את הקמח עם אבקת האפיה ומקפלים ידנית לתערובת הרטובה.
-
- 4. יוצקים 350 גרם מהתערובת לתבנית אינגליש קייק.
-
- 5. ממיסים את השוקולד יחד עם השמנת המתוקה ומקפלים את תערובת השוקולד למסה שנותרה.
-
- 6. יוצקים את המסה הנותרת לתבנית אינגליש קייק ויוצרים את הצורה הרצויה בעזרת סכין.
-
- 7. מחממים את התנור לחום של 145 מעלות ואופים למשך 40 דקות.