- 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
-
- 2. בקערת מיקסר עם וו מקצף, מקציפים יחד ביצים, סוכר ושמנת מתוקה במהירות בינונית, עד שמתקבלת תערובת סמיכה ובהירה. מנפים פנימה קמח ואבקת אפייה ומערבבים עד איחוד.
-
- 3. יוצקים לתבנית כמחצית מהבלילה. מפזרים מעל כמחצית מאגוזי הפקאן. יוצקים את המחצית השנייה של הבלילה מעל שכבת האגוזים ומיישרים מעט. מפזרים את יתרת האגוזים מלמעלה.
-
- 4. אופים כ-30 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים (נזהרים לא לייבש יותר מדי- העוגה אמורה להיות מעט לחה מבפנים).
-
- 5. מכינים את הציפוי: בסיר מחממים שמנת מתוקה עד סף רתיחה. מוסיפים שוקולד ומערבבים עד שנמס . מוזגים על העוגה ומקשטים בפקאן מסוכר.