- 1. מחממים את התנור ל-175 מעלות (חום בינוני). משמנים את השקעים בתבנית בתרסיס שמן, או לחלופין, מרפדים בעטרות נייר.
-
- 2. בקערה בינונית מנפים את הקמחים, עמילן תפוחי האדמה, הקסנטאן גאם, אבקת האפייה ואבקת הסודה לשתייה. מוסיפים את הקינמון והמלח, ומערבבים.
-
- 3. בקערה אחרת טורפים במטרפה ידנית את הביצים, הסוכר, החמאה ותמצית הווניל.
-
- 4. מוסיפים את תערובת הביצים לקערה עם הקמחים. מערבבים לבלילה אחידה. מוסיפים את קוביות התמרים ומערבבים מעט.
-
- 5. ממלאים בבלילה את השקעים בתבנית, עד 3/4 מגובהם. מפזרים כף שקדים קצוצים מעל. אופים בתנור החם למשך 10 דקות. מסובבים את התבנית, ואופים עוד 10 דקות, עד שקיסם שננעץ במרכז המאפים יוצא נקי, ללא פירורים.
-
- 6. מוציאים מהתנור ומזלפים מלמעלה כף של סילאן מלמעלה.