וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חרדל מהעיר הישנה

מתכון מאת: גיורא אשכנזי, מערכת וואלה!

חרדל דיז'ון. נועם סולד
חרדל דיז'ון

מצרכים למתכון

  • 1 כוס זרעי חרדל חומים
  • 1/2 כוס שקדים, קצוצים דקים
  • 1/2 כוס צנוברים, קצוצים דק
  • 2-3 כפיות מלח
  • 1/4 כפית כמון
  • 2 כפות דבש
  • 1 כוס מים קרים
  • 1/2 כוס חומץ בן יין אדום

אופן ההכנה

  • 1. טוחנים את זרעי החרדל השלמים לכמה שניות במטחנת תבלינים או קפה, או ביד עם מכתש ועלי. מוסיפים את האגוזים הקצוצים וטוחנים למשחה.
  • 2. מעבירים הכול לקערה ומוסיפים את המלח, הכמון, הדבש והמים הקרים. מערבבים היטב ומניחים לתערובת לעמוד במשך 10 דקות.
  • 3. יוצקים את החומץ ומערבבים היטב. כשהחומץ נטמע, שופכים לתוך צנצנת זכוכית, ומאחסנים במקרר. מחכים לפחות 24 שעות לפני השימוש.
  • הערה: החרדל טוב טוב לשימוש לאורך מספר חודשים אם יישמר במקרר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully