- 1. שמים את המשמשים בקערה ויוצקים עליהם מים חמימים. משרים 15 דקות. משרים גם את שיפודוני העץ.
-
- 2. טוחנים את הבשר עם שאר החומרים, מלבד הבצל הסגול והמשמשים. אחרי הטחינה מוסיפים את הבצל, ומערבבים היטב. (אם קונים בשר טחון, פשוט מערבבים בקערה עם כל שאר החומרים, מלבד המשמשים, והכל בסדר).
-
- 3. פותחים בסכין קטנה פותחים כל משמש, ממש כמו שמכינים פיתה לפלאפל וחורצים פתח בצד אחד.
-
- 4. ממלאים כל משמש בבשר, כמה שנכנס, ומשחילים על שיפוד עץ שהושרה מעט במים.
-
- 5. מסדרים את כל השיפודונים על תבנית, ואופים במשך 15 דקות, בתנור שחומם מראש לחום גריל של 210 מעלות.
-
- גיוון: בהגשה אפשר להקפיץ במחבת יבשה שקדים פרוסים יחד עם פרוסות שום,ובסוף מוסיפים גם חמוציות. מפזרים כף מהתערובת ליד השיפודון ומגישים.