וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פסטה שמנת וארטישוק

זה הרוטב האהוב עליי לפסטה. כשטוחנים ארטישוק עם שמנת, הארטישוק מקבל טעם שונה לחלוטין, מעודן ומיוחד.

מתכון מאת: נדב שרז, מערכת וואלה

מתכוני ארטישוק. נמרוד סונדרס
מתכוני ארטישוק

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • 1 חבילה פסטה יבשה
  • 6 ארטישוקים נקיים, חתוכים לקוביות קטנות (מומלץ להשרות את הארטישוק בחלב ולא בלימון)
  • 1/2 ליטר (2 קופסאות) שמנת מתוקה
  • חופן נדיב של פרמזן
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה

  • 1. מרתיחים סיר גדול עם מים ומעט מלח לבישול הפסטה. בסיר נפרד מבשלים את קוביות הארטישוק במי מלח רותחים, עד שהן מתרככות (10-15 דקות).
  • 2. מסננים היטב את קוביות הארטישוק ומחזירים אותן לסיר. מוסיפים את השמנת ומבשלים יחד עוד כ-5 דקות.
  • 3. טוחנים היטב עם מערבל ידני.
  • 4. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים ומעבירים לרוטב השמנת. מבשלים עוד 30 שניות. מוסיפים את הפרמזן, המלח והפלפל.
  • במהלך מרץ מוגש במנואלה תפריט מיוחד, שכל כולו מוקדש לארטישוק.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully