אווז מעושן

החלקים המומלצים של האווז הם חזה או שוקיים. עם קצת תבלינים והרבה עישון מקבלים תוצאה מושלמת. רצוי להשאיר את השומן, להגברת העסיסיות

מתכון מאת: דרור פילץ, מערכת וואלה!
סדנת עישון בשר.
סדנת עישון בשר

מצרכים

  • ל-4 אנשים:
  • 4 חזות אווז
  • תערובת לתיבול:
  • 1/2 כוס שמן
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 1 כפית פפריקה חריפה
  • 6 שיני שום כתוש
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס/טחון
  • ניתן להוסיף דבש או סוכר חום

אופן ההכנה

  • 1. מורחים היטב את מרכיבי התערובת על הנתחים ומשאירים במקרר לחמש שעות.
  • 2. מעבירים למעשנה. מעשנים בין שלוש לשלוש וחצי שעות בטמפרטורה של 100 מעלות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully