מתכונים חמים

טראפלס תמרים ושוקולד

מתכון מאת: אביבית פריאל אביחי, מערכת וואלה!
  • קל להכנה

(צילום בימוי ועריכה: PRIMA FILMS סטילס: נמרוד סונרדס)

מחשבון המרות

מצרכים

  • לכ-20 טראפלס:
  • 1 כוס דחוסה תמרי מג'הול מגולענים וחתוכים לקוביות
  • 2 כפות וויסקי
  • 60 מ"ל (1/4 כוס) שמנת מתוקה
  • 2 כפות דבש
  • 25 גרם חמאה
  • 180 גרם שוקולד מריר
  • 1 כוס אגוזי פקאן קלויים וקצוצים
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מרתיחים את השמנת עם הדבש, הוויסקי והחמאה. מוסיפים תמרים ומערבבים היטב.
  • 2. מכבים את האש ומוסיפים את השוקולד. מערבבים היטב עד שהשוקולד נמס לחלוטין.
  • 3. מצננים למשך כמה שעות, עד שהתערובת מתקשה, וניתן ליצור ממנה כדורים.
  • 4. יוצרים כדורים קטנים מהתערובת. שופכים את הפקאנים הקצוצים לקערה, ומגלגלים בתוכם את הכדורים, כך שיצפו את הטראפלס.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully