וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

טראפלס תמרים ושוקולד

מתכון מאת: אביבית פריאל אביחי, מערכת וואלה

צילום בימוי ועריכה: PRIMA FILMS סטילס: נמרוד סונרדס

מצרכים למתכון

  • לכ-20 טראפלס:
  • 1 כוס דחוסה תמרי מג'הול מגולענים וחתוכים לקוביות
  • 2 כפות וויסקי
  • 60 מ"ל (1/4 כוס) שמנת מתוקה
  • 2 כפות דבש
  • 25 גרם חמאה
  • 180 גרם שוקולד מריר
  • 1 כוס אגוזי פקאן קלויים וקצוצים

אופן ההכנה

  • 1. מרתיחים את השמנת עם הדבש, הוויסקי והחמאה. מוסיפים תמרים ומערבבים היטב.
  • 2. מכבים את האש ומוסיפים את השוקולד. מערבבים היטב עד שהשוקולד נמס לחלוטין.
  • 3. מצננים למשך כמה שעות, עד שהתערובת מתקשה, וניתן ליצור ממנה כדורים.
  • 4. יוצרים כדורים קטנים מהתערובת. שופכים את הפקאנים הקצוצים לקערה, ומגלגלים בתוכם את הכדורים, כך שיצפו את הטראפלס.
  • מתכון לטראפלס תמרים ,שוקולד ואגוזים

  • טראפלס מרציפן ומשמש

  • טראפלס ארומטיים

  • טראפלס שוקולד ונענע

  • פנקוטה יוגורט לימונית

  • מילפיי תאנים ושוקלד לבן

  • עוגת אבטיח

  • לביבות תפוחי עץ וקינמון

  • עוגות סולת ודבש אישיות

  • עוגת גלידה עוגיות

  • בסבוסה עם קומפוט

  • ארטיק מנגו יוגורט

  • חרוסת של שרי אנסקי

  • טארט משמשים

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully