- 1. מקמחים את האוסובוקו ומטגנים בסיר רחב עד הזהבה. מוציאים לקערה.
-
- 2. מוסיפים לסיר את הירקות, מטגנים 3 דקות, ומוסיפים רסק עגבניות, פפריקה וסוכר. יוצקים גם יין אדום. מערבבים היטב.
-
- 3. מחזירים את האוסובוקו לסיר, מכסים במים, מוסיפים קינמון ומבשלים על אש נמוכה כשעתיים וחצי. ממשיכים לבשל עד שהבשר מתרכך.
-
- הכנת תבשיל הירקות:
- 1. מכניסים את כל הירקות לסיר, מוסיפים את הכורכום, המלח והפלפל, מכסים במים ומבשלים כחצי שעה.
-
- הכנת הקוסקוס:
- 1. מכניסים לקערה את הסולת עם השמן והתבלינים. מערבבים היטב ומעבירים לסיר קוסקוס שהונח מעל מים רותחים.
-
- 2. לאחר חצי שעה של הנחת הסולת מעל האדים מסירים מהאש. לוקחים נפה גסה, מעבירים את הסולת בנפה ומחזירים לסיר האידוי, לחצי שעה נוספת. מסירים מהאש ומנפים שוב בנפה גסה.
-
- 3. מוסיפים כרבע כוס מים ומאדים את הקוסקוס עוד 20 דקות. מצננים ומפוררים בידיים.
-
- 4. מרכיבים את המנה: שמים מנת קוסקוס בצלחת הגשה, מעליו שמים ירקות, ומעליהם את האוסובוקו. יוצקים מעט מהרוטב ומגישים.