- 1. מכינים את הקרם: מעבירים לקערה רחבה את החלב, הסוכר, אבקת הפודינג וגרידת הלימון, וטורפים מעט.
-
- 2. בעזרת כף מרככים מעט את המסקרפונה בתוך הקופסה ומעבירים לקערה.
-
- 3. מוסיפים את הלאבנה וטורפים היטב, עד שמתקבל קרם אחיד. מצננים למשך 4 שעות.
-
- 4. מכינים את התותים: מערבבים בקערית את החומץ והסוכר, עד שהסוכר נמס לחלוטין. יוצקים על התותים, מנערים היטב בקופסה אטומה, משרים למשך כשעה.
-
- 5. הרכבה: מחממים מחבת (רצוי פסים), וממיסים את החמאה. מזהיבים היטב את פרוסות הלחם משני הצדדים. מפזרים על כל פרוסה כף גדושה של תותים, עם הסירופ שנוצר. מעטרים מלמעלה בכדור נדיב של קרם לאבנה צונן.