- 1. מתסיסים שמרים בחלב ובסוכר.
-
- 2. בקערה נפרדת שמים קמח וחמאה ולשים היטב. יוצקים את החלב, מוסיפים שמרים, חלמונים, אבקת סוכר, קליפת לימון ומלח. לשים ליצירת בצק.
-
- 3. קורצים כדור, מפדרים בקמח ועוטפים בניילון נצמד. מניחים במקרר למשך כ?20 דקות.
-
- 4. מרדדים לבצק דק וחותכים לריבועים בגודל 10 ס"מ.
-
- 5. מכינים את מילוי הפרג: מבשלים בסיר את החומרים מרכיבים ליצירת עיסה חלקה. כך מכינים גם את מילוי האגוזים.
-
- 6. מניחים מן המילוי במרכזו של כל ריבוע בצק מרודד, מגלגלים מאחת מפינותיו וסוגרים. מקפלים את שני הקצוות ליצירת חצי ירח. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה, ומושחים בחלמון. מניחים בצד לתפיחה, עד שמתחילים להופיע סדקים בבצק.
-
- 7. מושחים את הסהרונים בחלבון, ושמים בצד עד שהציפוי מתייבש.
-
- 8. אופים בחום של 200 מעלות במשך חצי שעה, עד שמזהיב.