- 1. מכינים את הרוטב: בסיר קטן מסמיכים את כל חומרי הרוטב עד לצמצום.
-
- 2. מניחים עלה פילו על איזור העבודה, מורחים אותו בחמאה מקפלים לרוחב ושוב מורחים בחמאה. חוזרים על התהליך עם שאר עלי הפילו לקבלת 6 מלבני פילו בערימה.
-
- 3. מערבבים בקערית את התמרים, האגוזים והתבלינים ומניחים ממנה בכל מלבן את מלית התערובת.
-
- 4. מניחים את הגלילות בתבנית על נייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני למשך 20 דקות.
-
- 5. מיד לאחר האפייה יש לחתוך את הגלילות לעוגיות בגודל 2 סנטימטר. ומטפטפים מעל את הרוטב המתקתק כשהעוגיות חמות. הרוטב נספג פנימה ומתקבל מעדן.