וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חצי ארטישוק מבושל ומוגש עם חומץ שמן זית, בלסמי ומלח גס

מתכון מאת: אורלי פלאי-ברונשטיין, מערכת וואלה

ארטישוק מבושל על בלסמי. נמרוד סונדרס
ארטישוק מבושל על בלסמי

מצרכים למתכון

  • ארטישוק
  • חומץ
  • שמן זית
  • בלסמי
  • מלח גס

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את הארטישוק בשלמותם בסיר עם מים ולימון חצוי למשך 30 דקות. אפשר לקצר את הזמנים בחצי בעזרת סיר לחץ.
  • 2. מסננים היטב מהנוזלים, ומעבירים לצלחת הגשה.
  • 3. מפזרים על הארטישוק מלח גס, מטפטפים מעט בלסמי מאיכות טובה ויוצקים כמה כפות שמן זית.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully