פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      חצי ארטישוק מבושל ומוגש עם חומץ שמן זית, בלסמי ומלח גס

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      ארטישוק מבושל על בלסמי (נמרוד סונדרס)
      ארטישוק מבושל על בלסמי (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • ארטישוק
      • חומץ
      • שמן זית
      • בלסמי
      • מלח גס

      אופן ההכנה

      • 1. מבשלים את הארטישוק בשלמותם בסיר עם מים ולימון חצוי למשך 30 דקות. אפשר לקצר את הזמנים בחצי בעזרת סיר לחץ.
      • 2. מסננים היטב מהנוזלים, ומעבירים לצלחת הגשה.
      • 3. מפזרים על הארטישוק מלח גס, מטפטפים מעט בלסמי מאיכות טובה ויוצקים כמה כפות שמן זית.

      עוד מתכוני ירקות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -