סלט עלים בדבש ולימון

מתכון מאת: דוד ולדמן, מערכת וואלה!
סלט עלים לפסח

מצרכים

  • ל-6 מנות:
  • 1 ראש חסה קטן
  • 1 ראש כרוב קטן
  • 1 פלפל אדום קטן
  • 1 פלפל צהוב קטן
  • 4 פטריות שמפיניון טריות
  • 1 תפוח עץ מסוג גרנד
  • 50 גרם אגוזי מלך קלויים
  • לרוטב:
  • ½ כוס שמן זית
  • 2 כפות דבש טבעי
  • 2 כפות מיץ לימון סחוט
  • קורט פלפל שחור
  • 1 כפית חרדל

אופן ההכנה

  • 1. חותכים גס את עלי החסה והכרוב, קוצצים את הפלפלים והתפוח לקוביות, וחוצים את הפטריות. מעבירים הכל לקערה.
  • 2. מעבירים את כל מרכיבי הרוטב לצנצנת ומנערים היטב.
  • 3. רגע לפני ההגשה יוצקים את הרוטב מעל קערת הירקות, מערבבים קלות בלבד, ומפזרים מעל את אגוזי המלך.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully