- 1.הכנת הרוטב: בתוך קלחת, על אש בינונית, מאדים שום וג'ינג'ר בשמן סויה. מוסיפים את יתר מרכיבי הרוטב ומרתיחים. מנמיכים את האש ומבשלים למשך 5 דקות. טוחנים את הרוטב היטב במעבד מזון, עד לקבלת מרקם אחיד.
-
- 2.הכנת הירקות: מרתיחים מים בסיר, וחולטים כל ירק בנפרד: גזר במשך 2 דקות, תרד במשך חצי דקה, ונבטים כדקה. שומרים את כל הירקות בצד, ולפני ההגשה מתבלים במעט מלח ושמן שומשום.
-
- 3.הכנת הביצים: במחבת טפלון עם מעט שמן מטגנים 4 ביצי עין. חשוב להקפיד שהחלמון יישאר נוזלי.
-
- 4.הכנת הבשר: במחבת רחבה מבשלים את הבשר הטחון יחד עם הרוטב. מערבבים כל הזמן על מנת שלא ייווצרו גושים, עד שהבשר מוכן.
-
- 5.ההגשה: מסדרים את האורז הלבן במרכזן של 4 קערות. סביב האורז מסדרים את הקימצ'י, הנבטים, התרד, הגזר והפטריות. מפזרים מעל האורז את הבשר הטחון באופן שווה, יוצקים מהרוטב ושמים מעל את הביצה.
-
- 6. בעת האכילה מערבבים הכל יחד.