וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פנה פונדו קמבזולה ופלפלים

אם אתם עוד לא יודעים מהי גבינת קמבזולה, מחכה לכם הפתעה נעימה. מאיה לביא מבשלת מנה נהדרת שמפגישה בין המטבח האיטלקי והצרפתי.

מתכון מאת: מאיה לביא, מערכת וואלה!

פסטות חלביות בבראון. אפיק גבאי
פסטות חלביות בבראון

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • 1 חבילת פנה
  • 1 כוס יין לבן
  • 100 גרם קמבזולה (גבינה שהיא שילוב של גורגונזולה וקממבר. ניתן להשיג בכל המעדניות. לחילופין, אפשר להשתמש בקממבר או בוואריין בלו)
  • חופן עלי רוקט
  • 2 שיני שום פרוסות
  • 20 גרם אגוזי מלך קלויים
  • 1 פלפל אדום
  • 2 כפות שמן זית

אופן ההכנה

  • 1. קולים את הפלפל בתנור בטמפרטורה של 200 מעלות, למשך חצי שעה. מקררים ומקלפים.
  • 2. מרתיחים כוס יין לבן, וכשהיין רותח מוסיפים את הקמבזולה. מערבבים היטב, עד שהכל מתעבה. אפשר להוסיף כפית קורנפלור, לזירוז התהליך.
  • 3. מחממים במחבת 2 כפות שמן זית, מוסיפים את השום, הרוקט והפלפל הקלוי, מערבבים היטב ומבשלים מספר דקות. לקראת סוף הבישול, יוצקים 8 כפות מרוטב הפונדו למחבת - 2 כפות למנה – ואז מוסיפים את הפסטה.
  • 4. מפזרים אגוזי מלך קלויים ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully