וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

לחמניות קינואה ופרמזן

קינואה לא חייבת להפוך לתבשיל, היא יכולה לשמש בקלות גם כתחליף נהדר ובריא לקמח. אביבית פריאל אביחי אופה לחמניות קינואה ופרמזן שנחטפות עוד לפני שהן מספיקות להתקרר.

מתכון מאת: אביבית פריאל אביחי, מערכת וואלה

צילום, הפקה ובימוי: prima films

מצרכים למתכון

  • 2 כוסות קמח תופח
  • 1 כוס קינואה אדומה
  • 2 כוסות מים
  • 2 כפות דבש
  • 1 כפית מלח
  • כוס חלב / בירה לבנה
  • 2 ביצים
  • 1/2 כוס גבינת פרמזן מגוררת

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את הקינואה ב-2 כוסות מים עם 2 כפות דבש, עד שהנוזלים נספגים לחלוטין.
  • 2. מסננים, מצננים ומערבבים עם שאר החומרים.
  • 3. יוצרים כדורים ללחמניות, ומעבירים לתבנית שרופדה בנייר אפייה.
  • 4. טורפים את הביצים, ובעזרת מברשת מורחים אותן על הלחמניות. מפזרים מעט קינואה לקישוט.
  • 5. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, ואופים 20 דקות.
  • מתכון ללחמניות קינואה ופרמזן

  • לחמניות זיתים וגאודה

  • לחמניות תירס ופרמזן

  • לחמניות גבינה ובצל ירוק

  • גוז'אר (Gougères)

  • לחם תירס ופטריות

  • קוביות מאפה שום שמיר

  • לחמניות סוכר וקינמון

  • לחם מדופדף ממולא בשר וטחינה

  • לחם זיתים ועגבניות מיובשות

  • לחם שוקולד איטלקי

  • לחם שטוח בסגנון גאורגי

  • קרקר זרעי פשתן ושקדים

  • חלת שושנים מסורתית

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully