- 1. להכנת הקציצות: קולפים את החצילים, פורסים לפרוסות בעובי סנטימטר, מקמחים קלות ומטגנים, עד שהם רכים וזהובים.
-
- 2. מוציאים לנייר סופג ומצננים.
-
- 3. מעבירים את הבשר לקערת ערבוב. מוסיפים פטרוזיליה, כוסברה, פלפל לבן, שום וכפית מלח.
-
- 4. מוסיפים את החצילים לתערובת הבשר, ומערבבים היטב. כשהתערובת אחידה, מוסיפים ביצה. לשים הכל יחד.
-
- 5. בעזרת מכשיר פלאפל יוצרים קציצות, ומטגנים בשמן עמוק.
-
- 6. להכנת קרם השקדים: מכניסים לבלנדר את כל החומרים, מלבד השמן. מזלפים את השמן בהדרגה ובאיטיות, עד שנוצרת אמולסיה.
-
- 7. מורחים קרם שקדים על הצלחת, ועליו מסדרים את כדורי הפלאפל.