- 1. חולטים את הברוקולי והשעועית הירוקה כ-3 דקות במים רותחים. מסננים.
-
- 2. מתבלים את נתחי הפרגית ב-4 כפות שמן זית, 1 כפית שום כתוש, 2 כפיות פפריקה מתוקה וקורט כורכום, ומערבבים היטב.
-
- 3. מטגנים את נתחי הפרגית והבצל הפרוס במעט שמן זית במשך 4-5 דקות, עד שהבשר כמעט מוכן.
-
- 4. מוסיפים את הירקות החלוטים ורצועות הזוקיני, וממשיכים לטגן כמה שניות. מורידים מהאש ושומרים בצד.
-
- 5. מרתיחים את ציר העוף. בזמן שהציר על האש, מחממים בסיר רחב 1/2 כוס שמן זית, מוסיפים את הבצל הקצוץ, ומטגנים עד שהוא הופך שקוף.
-
- 6. מוסיפים את האורז, תערובת התיבול, המלח, העגבניות, השום, הזעפרן והפטרוזיליה, ומטגנים כדקה.
-
- 7. מוסיפים את הציר הרותח, מערבבים ומתקנים תיבול. מכסים ומבשלים 13 דקות על אש נמוכה.
-
- 8. אחרי 13 דקות מניחים את נתחי הפרגית והירקות על האורז. מכסים שוב, וממשיכים לבשל עוד כ-5 דקות.
-
- 9. מגישים ואוכלים חם.