- 1. להכנת שכבות הפירורים: מערבבים את הסוכרים עם הקינמון, המלח והחמאה בקערה בינונית.
-
- 2. מנפים פנימה את הקמח ומערבבים עם כף עץ, או מרית פלסטיק, עד אשר מתקבלת תערובת עבה, דומה לבצק גס.
-
- 3. מניחים בצד לקירור עד לטמפ' חדר, בערך 10-15 דקות.
-
- 4. להכנת העוגה: מחממים תנור לטמפ' של 160 מעלות צלזיוס.
-
- 5. מערבבים במיקסר, עם וו גיטרה, את הקמח, הסוכר, אבקת סודה לשתייה והמלח, במהירות נמוכה.
-
- 6. מוסיפים חמאה, חתיכה כל פעם, ומערבבים כדקה -שתיים נוספות, עד אשר מתקבל מרקם פירורי רך ללא גושי חמאה.
-
- 7. מוסיפים את הביצה, החלמון, תמצית הוניל והריוויון, עד לקבלת מרקם אחיד - בערך כדקה.
-
- 8. מניחים מנג'טים בתבנית מאפינס רגילה. ממלאים בבלילה כל שקע עד הסוף ומפזרים את הפירורים שהוכנו מראש באופן אחיד. אין צורך להשתמש בכל בצק הפירורים, וניתן לשומרו בקירור לפעם הבאה.
-
- זמן אפיה בין 15-20 דקות, עד אשר הפירורים מוזהבים.
-
- מצננים על רשת כ-30 דקות ומפזרים מעט אבקת סוכר מעל.