וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אומלט בסיסי

לא צריכים להיות מומחים גדולים כדי להכין למשפחה אומלט טעים במיוחד לארוחת הבוקר. איציק אסולין מסביר פעם אחת ולתמיד איך עושים את זה נכון.

מתכון מאת: איציק אסולין, מערכת וואלה

אילוסטרציה. ShutterStoke, ShutterStock
אילוסטרציה/ShutterStoke

מצרכים למתכון

  • 2 ביצים
  • מלח דק
  • 50 מ''ל שמנת מתוקה
  • 1 קובייה (כ-15 גרם) חמאה

אופן ההכנה

  • 1. בקערית טורפים את הביצים עם המלח והשמנת.
  • 2. מחממים את החמאה במחבת טפלון, על אש גבוהה. יוצקים את הביצים הטרופות למחבת, מערבבים בעזרת לקקן ומטלטלים את המחבת במשך כ-15 שניות, כך שהביצים יתפזרו במחבת בצורה שווה. מנמיכים את האש.
  • 3. כעבור כדקה, כשצידו התחתון של האומלט יציב, מקפלים בעזרת לקקן את האומלט כלפי פנימה, ליצירת חצי עיגול.
  • 4. כעבור דקה הופכים את האומלט המקופל לצד השני, ממשיכים לטגן במשך חצי דקה או יותר, ומסירים מן האש. מעבירים מיד לצלחת, ומגישים חם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully