וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט דלסלקא אלג'יראי

מתכון מאת: אבי לוי, מערכת וואלה

סלט מנגולד אלג'יראי. טלי מאייר
סלט מנגולד אלג'יראי

מצרכים למתכון

  • 1 חבילת מנגולד, חלקים ירוקים ולבנים, קצוצים דק דק וחלוטים במים רותחים כ-5 דקות
  • 3 שיני שום כתושות
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 1 כפית כמון
  • 1 כפית פלפל שאטה גרוס
  • 1 כפית מלח גס
  • 5 כפות שמן זית
  • 3 כפות לימון סחוט טרי

אופן ההכנה

  • 1. מחממים את השמן בסיר רחב. מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים קלות. נזהרים שלא ייחרך.
  • 2. מוסיפים את התבלינים ו"פותחים" אותם באמצעות טיגון של כ-3-4 דקות, עד שנוצרת תערובת אחידה של שמן ותבלינים.
  • 3. מוסיפים את עלי המנגולד, ומטגנים את העלים עם הרוטב, כ-7-8 דקות.
  • 4. מוסיפים את מיץ הלימון ממש לפני שמכבים את האש, ומערבבים. מגישים חם או קר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully