פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      גלידת בננה פטנט

      הפטנט שלפניכם מביך בפשטותו, אבל מניב גלידה טבעית ונהדרת ללא צורך בסוכר או במכשיר מיוחד להכנת גלידה

      4 מדרגים / 3.48 כוכבים

      גלידת בננות ופקאן (נמרוד סונדרס)
      גלידת בננות ופקאן (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • ל-2 מנות:
      • 3 בננות פרוסות לכמה פיסות וקפואות
      • 50 גרם שוקולד מריר, או פקאן סיני (לא חובה)

      אופן ההכנה

      • 1. מכניסים למעבד מזון את הבננות הקפואות, עם השוקולד או האגוזים. מרסקים 2 דקות, עד שמתקבלת מחית במרקם חלק וקטיפתי.
      • זהו, זה מוכן.
      • הערות: 1. לא מומלץ להקפיא מחדש, כי הקסם של המרקם המיוחד יפוג.
      • 2. כמובן שאפשר לשחק בטעמים: להוסיף דבש או מייפל (אם כי הגלידה מתוקה מאוד גם ככה), אגוזי מלך או תמרים.

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -