גלידת בננה פטנט
הפטנט שלפניכם מביך בפשטותו, אבל מניב גלידה טבעית ונהדרת ללא צורך בסוכר או במכשיר מיוחד להכנת גלידה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-2 מנות:
- 3 בננות פרוסות לכמה פיסות וקפואות
- 50 גרם שוקולד מריר, או פקאן סיני (לא חובה)
אופן ההכנה
- 1. מכניסים למעבד מזון את הבננות הקפואות, עם השוקולד או האגוזים. מרסקים 2 דקות, עד שמתקבלת מחית במרקם חלק וקטיפתי.
- זהו, זה מוכן.
- הערות: 1. לא מומלץ להקפיא מחדש, כי הקסם של המרקם המיוחד יפוג.
- 2. כמובן שאפשר לשחק בטעמים: להוסיף דבש או מייפל (אם כי הגלידה מתוקה מאוד גם ככה), אגוזי מלך או תמרים.