וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

גלידת בננה פטנט

הפטנט שלפניכם מביך בפשטותו, אבל מניב גלידה טבעית ונהדרת ללא צורך בסוכר או במכשיר מיוחד להכנת גלידה

מתכון מאת: אורלי פלאי-ברונשטיין, מערכת וואלה

גלידת בננות ופקאן. נמרוד סונדרס
גלידת בננות ופקאן

מצרכים למתכון

  • ל-2 מנות:
  • 3 בננות פרוסות לכמה פיסות וקפואות
  • 50 גרם שוקולד מריר, או פקאן סיני (לא חובה)

אופן ההכנה

  • 1. מכניסים למעבד מזון את הבננות הקפואות, עם השוקולד או האגוזים. מרסקים 2 דקות, עד שמתקבלת מחית במרקם חלק וקטיפתי.
  • זהו, זה מוכן.
  • הערות: 1. לא מומלץ להקפיא מחדש, כי הקסם של המרקם המיוחד יפוג.
  • 2. כמובן שאפשר לשחק בטעמים: להוסיף דבש או מייפל (אם כי הגלידה מתוקה מאוד גם ככה), אגוזי מלך או תמרים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully