מתכונים חמים

גלידת בננה פטנט

הפטנט שלפניכם מביך בפשטותו, אבל מניב גלידה טבעית ונהדרת ללא צורך בסוכר או במכשיר מיוחד להכנת גלידה

מתכון מאת: אורלי פלאי-ברונשטיין, מערכת וואלה! NEWS
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

גלידת בננות ופקאן

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-2 מנות:
  • 3 בננות פרוסות לכמה פיסות וקפואות
  • 50 גרם שוקולד מריר, או פקאן סיני (לא חובה)
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מכניסים למעבד מזון את הבננות הקפואות, עם השוקולד או האגוזים. מרסקים 2 דקות, עד שמתקבלת מחית במרקם חלק וקטיפתי.
  • זהו, זה מוכן.
  • הערות: 1. לא מומלץ להקפיא מחדש, כי הקסם של המרקם המיוחד יפוג.
  • 2. כמובן שאפשר לשחק בטעמים: להוסיף דבש או מייפל (אם כי הגלידה מתוקה מאוד גם ככה), אגוזי מלך או תמרים.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully