וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קראנץ' קוקוס ובוטנים

תערובת שמומלץ לזרות על קציצות בחלב קוקוס ועל אורז אינדונזי

מתכון מאת: אתי אלימלך, מערכת וואלה

עוף אינדונזי בחמאת בוטנים. ShutterStock
עוף אינדונזי בחמאת בוטנים

מצרכים למתכון

  • 250 גרם פתיתי קוקוס טחון
  • 200 גרם בוטנים קלופים
  • 1/2 כף סוכר חום
  • 1/2 כפית זרעי כוסברה טחונה
  • 1/4 כפית כורכום
  • קורט מלח

אופן ההכנה

  • 1. במחבת יבשה קולים את הבוטנים עד להשחמה קלה.
  • 2. מוסיפים את הקוקוס למחבת הקלייה עם הבוטנים, וממשיכים לקלות, תוך כדי ערבוב וניעור המחבת קלות. מוסיפים את הסוכר וממשיכים לערבב כל הזמן, כדי שהסוכר לא יישרף.
  • 3. מוסיפים את התבלינים ומאחדים אותם עם תערובת הקוקוס-בוטנים.
  • 4. מעבירים את התערובת לקערה גדולה, עד שתתקרר בטמפרטורת החדר. מעבירים לצנצנת זכוכית רק לאחר כשעתיים.
  • התערובת נשמרת כשבועיים בכלי אטום ובטמפרטורת החדר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully