- 1. קוצצים דק את הבשר והבצל. קוצצים את הכוסברה. מוסיפים את הכוסברה לתערובת הבשר, יחד עם כפית מלח וכף בהרט. מערבבים היטב.
-
- 2. מרתיחים מים בסיר גדול. מוסיפים 2 כפות מלח, וחולטים את הכרובית כ-3 דקות. מצננים. מפרקים את הכרובית ל-5 פרחים.
-
- 3. מחלקים את תערובת הבשר לכדורים שגודלם כ-60 גרם. ממלאים כל פרח כרובית, בתוך הגבעולים, בתערובת בשר.
-
- 4. מקמחים כל פרח. טורפים את הביצים בקערה, וטובלים כל כרובית בביצים.
-
- 5. מחממים סיר עם שמן עמוק לחום גבוה, ומטגנים את הכרוביות עד שהן משחימות.
-
- 6. מערבבים בתוך קערה כף בהרט, כפית מלח, כף כורכום ואת רכז הרימונים. מעבירים לתבנית אפייה. מסדרים מעל הרוטב את הכרוביות. אוטמים את התבנית בנייר פרגמנט ובנייר כסף.
-
- 7. מחממים תנור ל-220 מעלות. אופים כ-25 דקות, עד שהכרוביות רכות.
-
- 8. מסדרים כל כרובית בצלחת משלה, יוצקים מעט מהרוטב, ומקשטים בעלי כוסברה ו/או גרגירי רימון.