סלט חומוס, זיתים ולימון כבוש

אורלי פלאי ברונשטיין מגישה נשנוש טעים בהשראה מרוקאית שכיף לאכול ליד הבירה, או כשרוצים להכין סלט כבד ומספק . נשמר מצוין במקרר.

מתכון מאת: אורלי פלאי ברונשטיין, מערכת וואלה!
חומוס של אורלי פלאי. נמרוד סונדרס
חומוס של אורלי פלאי

מצרכים

  • ל-4 מנות:
  • 1 כוס (200 גרם) גרגרי חומוס שהושרו 8- 24 שעות במים
  • 1/2 כפית סודה לשתייה
  • 3 כפות מחית לימון כבוש (או לימונים כבושים וקצוצים)
  • 2 כפות שמן זית
  • 1/2 כוס זיתי קלמטה מגולענים וקצוצים גס
  • 1/2 צרור כוסברה קצוצה
  • 1 כפית גרגרי כוסברה קלויים וטחונים (לא חובה)
  • מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את גרגרי החומוס השרויים בסיר עם הרבה מים וסודה לשתייה במשך שעה וחצי ויותר עד לריכוך. מסננים.
  • 2. מערבבים עם שאר החומרים בקערה, מערבבים וטועמים ומתקנים תיבול.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully