פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      בטטה מדורה , טחינה יוגורט, רוקט וענבים מוקפצים עם סילאן

      תוספת משודרגת של בטטה אפויה עם רוטב קייצי

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      בטטה מדורה וענבים מוקפצים של בראון (נמרוד סונדרס)
      בטטה מדורה וענבים מוקפצים של בראון (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • למנה אחת:
      • 1 בטטה בינונית
      • כוס מלח גס
      • 6 יחידות ענבים ירוקים חצויים
      • 2 כפות סילאן
      • 2 פרוסות צ?ילי אדום חריף
      • חופן רוקט
      • 1 כף שמן זית
      • 1 כף מיץ לימון
      • לרוטב טחינה יוגורט:
      • 1/2 כוס יוגורט (עדיף כבשים)
      • 1/2 כוס טחינה
      • מיץ מ-1/2 לימון
      • מלח, פלפל

      אופן ההכנה

      • 1. מפזרים בתבנית את המלח הגס ומניחים מעל את הבטטה. מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-250 מעלות, למשך 40 דקות, עד שהבטטה מתרככת.
      • 2. מקפיצים במחבת את הענבים עם הסילאן.
      • 3. מתבלים את הרוקט עם כף שמן זית וכף מיץ לימון, מלח ופלפל.
      • 4. מכינים את רוטב הטחינה-יוגורט: מערבבים יחד את כל החומרים.
      • 5. מעבירים את הבטטה לצלחת הגשה. חוצים אותה לאורכה.
      • 6. מפזרים מעליה את הרוקט והענבים, ויוצקים מעל הכל 4 כפות של רוטב טחינה-יוגורט.

      עוד מתכוני תוספות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -