- 1. יוצקים טחינה שחורה לקערת מערבל עם וו גיטרה.
-
- 2. בסיר קטן מבשלים את המים עם הסוכר, כ-7-8 דקות, עד שהבועות בסיר הולכות וקטנות, והסירופ נעשה סמיך וצמיגי (למי שיש מדחום, הטמפרטורה צריכה להגיע ל-121 מעלות).
-
- 3. מפעילים את המיקסר על מהירות בינונית, ויוצקים את הסירופ אל דופן הקערה בזרם דק.
-
- 4. מערבלים עד שהסירופ נטמע לחלוטין בטחינה.
-
- 5. מוסיפים את האגוזים והפיסטוקים, ומערבלים להטמעתם.
-
- 6. יוצקים את התערובת לתבנית שרופדה בנייר אפייה משומן מעט. משטחים בצורה אחידה ומצננים בטמפרטורת החדר.
-
- 7. פורסים לקוביות ומגישים.