- 1. מחממים תנור ל-200 מעלות ומלהיטים בו צלחות חרס עמידות לחום.
-
- 2. מבשלים במי מלח רותחים את קוביות תפוח האדמה כ-7 דקות.
-
- 3. חותכים את הבשר לקוביות של 2X2 ס"מ.
-
- 4. מלהיטים מחבת על אש גבוהה, מוסיפים שמן וצורבים עליו קלות את קוביות האנטרקוט למשך 3 דקות בלבד, כדי שהבשר לא יתייבש. מעבירים את הבשר לצלחת.
-
- 5. אם צריך, מוסיפים לאותה מחבת עוד מעט שמן, ומטגנים את קוביות תפוח האדמה שסוננו מהמים עד שהן מזהיבות. לקראת סוף טיגון תפוחי האדמה מוסיפים את הבשר והבצל לחימום וטיגון קל. מערבבים בעדינות, שתפוחי האדמה לא יתפרקו.
-
- 6. מוציאים בזהירות ובעזרת כפפות את קערות החרס הלוהטות מהתנור. מניחים כל קערה על צלחת או על לוח עץ, מחלקים את המנות ומגישים מייד.
-
- מומלץ להגיש עם רוטב טקמאלי משזיפים ירוקים